Monday, 16 July 2012

Pulut Inti Kelapa

Salam semua. Actually ni gambar dah lama tapi baru upload sebab tak sempat nak upload. Sedikit busy minggu ni sebenarnya. Last weeken dok tolong kawan bersihkan backyard dia. Almaklumla kami sebenarnya nak buat BBQ sempena menyambut Ramadhan yg bakal tiba next week.

Pulut ni dibuat sebab still ada lebihan kelapa yang aku buat kuih ketayap hari tu. So daripada membazir, aku pun masakla pulut dan makan dengan inti kelapa gula merah ni. Cuma korang kena tambah garam sikit dalam kelapa tu, so rasanya baru balance, ada manis dan sedikit masin. Cubala buat memang sodapppp...

1 comment: